De line up van het Monster Energy Yamaha Factory MX2 team is opgebouwd met bekende gezichten uit de Yamaha familie. Thibault Benistant, Rick Elzinga en Andrea Bonacorsi gaan ervoor om dit jaar het beste van zichzelf te laten zien.

Benistant is met zijn drie Grand Prix overwinningen en twaalf podium plaatsen een kandidaat voor de wereldtitel. De 21-jarige Fransman gaat met veel zelfvertrouwen het seizoen in kijkt er naar uit om zijn kans op goud te verzilveren.

Elzinga begint aan zijn tweede seizoen in de MX2 klasse en wil de ervaring die hij in het eerste jaar heeft opgedaan dit jaar gebruiken. De 22-jarige Nederlander heeft in zijn debuut seizoen mooie dingen laten zien en wil hiermee verder bouwen.

Andrea Bonacorsi gaat de uitdaging aan om op het hoogste niveau te rijden. Hij heeft al veel goede resultaten weten te behalen op de YZ250FM maar is hongerig om zich op te werken tot een echte kandidaat in het wereldkampioenschap MX2.

Met een goed gevulde kalender van 20 wedstrijden, waarin er 60 keer punten gescoord kunnen worden, is het team er klaar voor om aan het seizoen te beginnen. De komende drie weken zetten de rijders hun voorbereiding op het seizoen verder, dat in het weekend van 9 en 10 maart van start gaat in Villa la Angostura in Argentinie.

Dit bericht is gepost in MX2. Bookmark de link.