Visie en aanpak Hutten Metaal Yamaha Racing

Wij willen de motorcross ondersteunen door rijders te begeleiden en ze financieel te ondersteunen. Hutten Metaal Yamaha Racing bestaat inmiddels uit drie rijders. Voor de komende jaren heeft het team de ambitie om door te groeien naar een hoger niveau.

Onze rijders hebben de drive om de beste te zijn en het beste uit zichzelf te halen. Om dit te realiseren hebben we een duidelijk plan met capabele mensen en bedrijven die ons verder helpen. Voor onze rijders alsmede onze partners, streven wij naar de beste kwaliteit en dat willen we natuurlijk ook uitstralen. Lees hieronder meer over onze aanpak.

Trainingen

Trainingen worden verzorgd door Herjan Brakke. Hij werd twee maal Nederlands kampioen en heeft ervaring op WK-gebied. In overleg met onze rijders worden wekelijks trainingsmomenten gepland. In deze trainingen worden de wedstrijd-omstandigheden zoveel mogelijk nagebootst. Om de rijders naar een hoger niveau te tillen wordt er per rijder ingezoomd op de eigen procesdoelen. Deze worden samengesteld door eerst hun resultaat en prestatiedoelen duidelijk in kaart te brengen. Door middel van videoanalyses krijgen de rijders samen met de trainer, een duidelijk beeld van hun eigen rijden. Elke training zit vol passie en plezier.

Teameigenaar

De teameigenaar is Wim Hutten. Hij heeft zelf twee keer deelgenomen aan de Dakar Rally. We zijn een professioneel racing team en willen dat ook uit stralen. Om dit te realiseren begeleiden en ondersteunen we de rijders met trainingen en het benodigde materieel. We streven altijd naar de beste kwaliteit. Onze rijders zijn enorm gedreven om de beste te willen zijn in binnen en buitenland. The sky is the limit als het gaat om hoever we willen komen en daar werken we hard voor, maar onze belangrijkste drijfveer is dat wát we willen bereiken altijd gepaard gaat met heel veel lol en plezier. Hard trainen maar ook hard lachen is wel wat ons kenmerkt. We zijn geen leger maar een raceteam wat zijn talent en drive combineert met gewoon lekker motorcrossen. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal om doen.