Hutten Metaal Yamaha Racing heeft voor de komende drie Grand Prix wedstrijden een overeenkomst gesloten met Anthony Rodriguez. Mede dankzij het enthousiasme van de teameigenaar van het Monster Energy Kemea Yamaha team, Hans Corvers, is deze overeenkomst tot stand gekomen.

Rodriguez reed vorig seizoen voor dit team maar kon hier voor dit jaar niet blijven omdat hij de leeftijdslimiet voor in de MX2 klasse heeft bereikt. De Venezolaan zal in de komende drie wedstrijden de geblesseerde Sven van der Mierden vervangen binnen Hutten Metaal Yamaha Racing.

Gelukkig gaat het weer beter met Sven en is hij druk bezig om aan zijn herstel te werken. Helaas is hij voorlopig nog niet fit genoeg om terug te komen in het wereldkampioenschap waardoor het team heeft besloten om het Yamaha materiaal beschikbaar te stellen aan Rodriguez.

Aankomend weekend zal Rodriguez zijn eerste Grand Prix voor Hutten Metaal Yamaha Racing rijden in het Italiaanse Imola, gevolgd door Zweden en Turkije.

Naast Rodriguez zal ook Micha Boy de Waal dit weekend van start gaan in de Grand Prix van Italie.

Dit bericht is gepost in MXGP. Bookmark de link.