Hutten Metaal Yamaha Racing en Jumbo Supermarkten hebben hun samenwerking met twee jaar verlengt. De filosofie van Hutten Metaal, Yamaha en Jumbo Supermarkten, om jonge talenten door te laten stromen naar het wereldkampioenschap, heeft dit jaar perfect gewerkt met de Europese titel in de EMX250 klasse van Thibault Benistant.

In 2021 komt Hutten Metaal Yamaha Racing opnieuw met drie jonge talenten aan de start in het EMX250 Kampioenschap (Andrea Bonacorsi, Dave Kooiker en Jeremy Sydow) en willen opnieuw gaan strijden voor de titel. Jumbo Supermarkten maakt graag deel uit van dit project en heeft zijn steun voor de komende twee seizoenen (2021-2022) toegezegd.

Commentaar Wim Hutten (teameigenaar Hutten Metaal Yamaha Racing): ‘’Ik ben heel blij dat we de samenwerking met Jumbo Supermarkten hebben kunnen verlengen. Frits van Eerd ademt gewoon sport en het is dan ook fantastisch om zo’n positief persoon als Frits als ondersteuner van dit project te hebben. Dit was voor ons team een heel mooi jaar. Deze winter gaan we alles voorbereiden zodat we ook volgend jaar weer sterk voor de dag kunnen komen.’’