Op zondag blaast de Motorband een symfonie van gitaargeweld in combinatie met solo’s van tweetakten en viercilinders door een bruisende Megatent, maar op vrijdag doen ze dat in het piepklein voor een superselect gezelschap op ons Rennerskwartier. En jij kunt erbij zijn!

Het mini-concert vindt plaats op vrijdag aan het eind van de middag, onder onze luifel van onze trailer. Motoren uit de werkplaats, gitaarversterkers en Motorband erin! Onze teambaas Wim Hutten is de gastheer en onze rijders Raivo Dankers, Sven van der Mierden en Micha Boy De Waal zullen de bezoekers voorzien van een ijskoude versnapering! We maken enkel aan de winnaars bekend waar en exact hoe laat zij moeten verzamelen…

Hoe word jij zo’n winnaar?

Wij mogen 3 winnaars selecteren die 2 vrijkaarten ontvangen voor vrijdag 19 juli en toegang tot het intieme concert. Volg ons op Facebook en Instagram, like het bericht en tag je maat (m/v) met wie jij naar de Zwarte Cross wilt. Misschien mogen jullie er samen naartoe!