Visie en aanpak Hutten Metaal Yamaha Racing

Wij willen de motorcross ondersteunen door rijders te begeleiden en ze financieel te ondersteunen. Hutten Metaal Yamaha Racing bestaat inmiddels uit vier rijders. Voor de komende jaren heeft het team de ambitie om door te groeien naar een hoger niveau.

Onze rijders hebben de drive om de beste te zijn en het beste uit zichzelf te halen.
Om dit te realiseren hebben we een duidelijk plan met capabele mensen en bedrijven die ons verder helpen. Voor onze rijders alsmede onze partners, streven wij naar de beste kwaliteit en dat willen we natuurlijk ook uitstralen. Lees hieronder meer over onze aanpak.

Trainingen

Trainingen worden verzorgd door Herjan Brakke. Hij werd twee maal Nederlands kampioen en heeft ervaring op WK-gebied. In overleg met onze rijders worden wekelijks trainingsmomenten gepland. In deze trainingen worden de wedstrijd-omstandigheden zoveel mogelijk nagebootst. Om de rijders naar een hoger niveau te tillen wordt er per rijder ingezoomd op de eigen procesdoelen. Deze worden samengesteld door eerst hun resultaat en prestatiedoelen duidelijk in kaart te brengen. Door middel van videoanalyses krijgen de rijders samen met de trainer, e en duidelijk beeld van hun eigen rijden. Elke training zit vol passie en plezier.

Yamaha
Ons team rijdt op motoren van Yamaha. 
Met hun kennis en kunde en jarenlange ervaring, zijn we verzekerd van zeer professionele ondersteuning.

Vering
Hier is gekozen voor Sölva. Naar onze mening
één van de beste specialisten op dit gebied.
Sölva beschikt over een uitstekend product en
goede begeleiding door Han Kempers.

GYTR
Wij krijgen uitstekende ondersteuning van Yamaha
met de tuning van onze motoren middels GYTR onderdelen.

Yamalube
De olie die wij gebruiken voor onze motoren is van
Yamalube, het eigen merk van Yamaha.

Twinair
Filtersystemen en producten zoals koelvloeistof etc.